donderdag 20 november 2008

Dozenman

En dit is 117. Niet 116, 125, 2425 of judith. (Of is het nu juist 116?) Nou ja, de Dozenman dus. Die van gips althans. (Met op de achtergrond 116... verrek! het is een remake.) De Dozenman wil zich ondertussen niet bekend maken, misschien vanuit het idee dat ik dat ook niet zou willen, terwijl ik hier toch gênant veel over mezelf vertel en verder volgens mij bijna iedereen al lang weet wie ik ben en welke ringen ik draag. (En voor wie me niet kent... blijf hopen.)
Prachtige foto, ik hoop het beeld nog ooit een keer in het echt te zien. Zie voor de achtergrond over de totstandkoming deze en deze blog. En hoe de foto verder is ontstaan? Hoe ik eraan kom? Wie hem heeft doorgesluisd? Of hij is doorgesluisd? Waarheen dan? Ik heb allerlei hypothesen, Dozenman. Maar de laatste is de leukste.
Jaaaaa, goeie!

3 opmerkingen:

117 toch t mooist zei

sjoooo
en anders hoop ik wel dat je hem ooit een keer in t echt zal zien.
Ik stel voor: Sonsbeeck 2013.

117!! zei

o ennu
die laatste hypothese hé
daar heb ik toch ook wel een zeker belang bij. Om niet te zeggen recht op. Ik bedoel; 1 ding is wél duidelijk, IK ben de maker. Of schat ik FLopke nu opeens wel erg hoog in?
Ik zeg: judith2514@planet.nl (als hypothese netlicht niet kan verdragen)

Flopke zei

Het net sluit zich steeds dichter om het plot heen. Maar welk plot? En hoezo? (Ondertussen neemt de verwarring weer toe...)
Ja 117, tot in 2013. Of wie weet wel eerder.