zondag 22 juli 2007

Toch nog welkom

Nadat we niet naar de Parade waren gegaan (er stonden 's middags al lange rijen, een duidelijk signaal dat je te veel bent), gingen we snel eten, om niet naar de film te kunnen (de zaal zat vol). Daarna nog even langs een kroegje waar ze gingen sluiten. Moedeloos zakten D., K. en ik op een terras neer, we dronken ons moed in, doorkruisten nogmaals de stad en waren meer dan welkom bij D. die in het Polmanshuis ontvangst hield wegens zijn verjaring.
Hier D. (achter de sigarendoos), F. (dat ben ik) en S. (achter het kopje).
Voor meer informatie zie de blog van DaPiet, die een stuk scheutiger is met namen en rugnummers. (En wat de matpartijen met de zwervers betreft waarover DaPiet schrijft: ik kan me ergens vaag herinneren dat ik geld stond uit te delen. Dat doe ik normaal nooit, tegenover zwervers ben ik nogal eens hard en onaangedaan, dus de wijn moet me naar het hoofd zijn gestegen.)
Verder nog een bijzonder interessant gesprekje met I.N. gehad (die steeds meer uit de kast lijkt te komen). Hij zei: 'Flopke, wanneer laat je eindelijk je gezicht eens zien?'
Hij keek me aan, recht in mijn gezicht.
Ik zei niet: 'Maar I.N., kíjk dan!'
Welnee, ik zweeg. Ik begin in die dingen al behoorlijk gehaaid te worden. Ik kreeg het even benauwd, maar volgens mij had hij het niet in de gaten.

2 opmerkingen:

Pieter de Rijk zei

Dat ik daar zomaar sta, botweg gefotografeerd op het moment dat ik net een sigarendoos bekijk: ik hoef dat niet te pikken! Jij, Flop, mag dan zelf wars zijn van publiciteit, het zij verre van je te veronderstellen dat anderen dit ook willen. Integendeel, ik ben niet voor niets gaan bloggen en twitteren, ik wil dat men mij opmerkt!

Flopke zei

Sorry Pieter de Rijk, dapiet.blogspot.com, ik zal de anonimiteit zoveel mogelijk proberen te voorkomen.
Flopke