donderdag 12 juli 2007

Twitteren

Ik deed het al langer: twitteren. Maar niemand wist het. Dat is best lekker: geen vrienden, geen followers, niks. Eenzaamheid in de digitale universum, je zegt wat je doet en niemand die erachter komt. Net het gewone leven als je binnenblijft.
Maar als het goed is, heb ik nu vrienden. En mijn twitter staat op mijn blog. Dat is me gelukt onder de meer dan bezielende leiding van DaPiet. Hoewel de vreugde van korte duur was, want inmiddels heb ik geen NavBar meer, kan ik de opmaak nauwelijks aanpassen en zitten we aan de huidige status quo vast. DaPiet enigszins uit het veld geslagen, maar hij kan het ook niet helpen. En ik? Ik houd er toch ook niet van als in de kamer de meubels verplaatst worden? Laat ik toch een keer tevreden zijn.
Maar nee, het steekt, het jeukt. Waarom heeft iedereen een NavBar en ik niet?

12 opmerkingen:

Pieter de Rijk zei

Ja, Flop, kan ik jouw vriend zijn. Of wil jij mijn vriend zijn? Come visit me at: http://twitter.com/DaTwitterPiet. Ik kan jou niet toevoegen, ik heb je mailadres niet. En heb je het probleem al bij Blogger gepost? Houdt goeze moed! U bent niet alleen!

Flopke zei

DaPiet, ik geloof dat het gelukt is. Maar nu zeg ik alles drie keer. Een keer op mijn blog, een keer op Twitter en een keer hardop tegen mijn computer. Dit is volgens mij toch een behoorlijk korte weg om gek te worden.

Anoniem zei

Ik heb ook geen NavBar maar begin dat nu ineens vervelend te vinden.

Flopke zei

Ja, ik zou het toch een beetje stil houden als ik jou was. Ze lachen je uit, ze wijzen je na. En ik kan het weten.

Pieter de Rijk zei

Nou, fijn. Je bent nog wel een beetje flupflopperig in het wisselen van sjabloon. Of is dit om de lezer wakker te houden?

Flopke zei

Dat is een automatische instelling. Niet leuk? Dan zet ik hem weer uit hoor.

Anoniem zei

Ik ben je vriend toch al... en je kunt echt wel zonder navbar met mij in de buurt

Flopke zei

Ik heb een navbar as we speak. Ik hoop zo dat ik dit volhoud. Mijn God, wat zit ik tot óver mijn oren in het bloggen. Ik hoop dat ik straks ook weer aan iets anders kan denken.

Moniek zei

Maar Flopke, kun je er nu ook voor zorgen dat die reacties niet meer in een pop up worde getoond? Die navbar-ellende is tot daaraan toe. Maar pop ups? Zoooooo 2001.

Flopke zei

Durks, ik voel enorm met je mede. Ik heb het omgezet. En dat komt omdat ik me vandaag zo enorm in alles verdiept heb, zodat ik geen geld verdiend heb, omdat ik dus me moest verdiepen, etc. Maar die popups (hoe schreef je dat ook alweer in 2001?) die zijn eruit!
Ha!

Pieter de Rijk zei

O jee, popup-reacties! Heb ik dat? Ik kan het zelf niet zien denk ik. Bewaar me voor grote ellende Flop, en zeg me alsjeblieft of ik popups heb. Zuster!

Flopke zei

Broeder, ook gij... Maar het is te verhelpen. (Instellingen, reacties, reacties weergeven in pop up venster. Het antwoord moet luiden: NEEN, GEENSZINS! STOP DAARMEE! NIET!)