zondag 1 februari 2009

Klopjacht in NederlandNu heeft X-feiten een elektronisch een Wanted-poster opgehangen. Zijn uiteindelijke doel: mij de hand schudden. Jullie begrijpen: dat moet ten koste van alles worden voorkomen.
Hier in Nederland lijkt alles altijd een beetje erger dan als het in het buitenland gebeurt. Neem nu de berichten over de verkiezingen in Irak. In een bijzin meldde een journaallezer dit weekend op de radio dat er in de aanloop van de verkiezingen acht kandidaten waren doodgeschoten. Daarna ging hij over op het filenieuws. Toen het bij ons een paar jaar geleden bij één politicus gebeurde, waren de nieuwsrubrieken te kort. Verder waren er in Irak her en der wat bommen ontploft, zo'n 191 man omgekomen, maar afgezien daarvan zijn de verkiezingen rustig verlopen.
Wat ik maar wil zeggen: hoe erg iets is, hangt er maar net van waar het gebeurt.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Flopjacht

is zei

Soms is een mens te ijdel om zich te blijven verschuilen: toen je trots meldde dat je een tweede prijs had gewonnen met een verhaal plaatste je een link waarachter ook je echte naam tevoorschijn kwam: aangenaam Greetje Kindermans.

(Ik kwam op je blog terecht via de zoekterm Publikumbeschimpfung die slechts 130 hits opleverde omdat het eigenlijk Publikumsbeschimpfung moet zijn.)

Je flopblog is toch een topblog!

is zei

ps.: mysteries dienen ontrafeld...

Flopke zei

Die ken ik niet Hans. Ik ken wel een Geertje, maar daar wil ik niets mee te maken hebben.