maandag 4 mei 2009

Benen gluren IIBlijk ik een zeer interessant thema bij de kop te hebben gepakt: tussen benen gluren. Alsof men niet kon wachten tot ik iets aan deze discussie ga bijdragen, zo stond men elkaar op deze blog te verdringen. Alleen al vandaag kwamen hier vijf bezoekers via de zoekwoorden 'benen gluren', 'tussen benen gluren', of 'tussen benen kijken'.
En onlangs vroeg Anoniem of er tussen mijn benen iets te zien was. (Met dank voor zijn intelligente bijdrage en ik zou hem bij dezen willen uitnodigen: kijk zelf even.)
Ik wist niet dat het onderwerp zo leefde, zo leer je nog eens wat. Ik ben blij dat ik een nieuwe doelgroep heb weten aan te spreken; nieuwe lezers die hun unieke invalshoek meenemen naar deze blog. Ik laat me graag door hen inspireren.

7 opmerkingen:

marina zei

Uit je ene dijbeen (links op foto) steekt een klein, geel schroefje. Kun je daaraan draaien zodat je gaat lopen?

Flopke zei

Dan kijk je niet tussen mijn benen, maar ernaast. Scherp opgemerkt! Het is het schroefje om de deur open te doen. (Het had dan ook niet aan mijn dijbeen moeten zitten.)

De Vogelman zei

Ik zie alleen maar een hele grote leegte tussen deze benen. Wat zielig!

Flopke zei

Niets is alles, net zoals wit alle kleuren in zich verenigt, Vogelman.

CasaSpider zei

Ik doe mijn best, echt waar, maar ik kan niet zo goed tussen die benen gluren. Verder lijken ze wel mooi van vorm, alleen jammer dus dat je er niet echt tussen kunt gluren. In ieder geval houd je er deze keer niets voor... ;-)

Floris (Beakerflo) zei

Zo heb ik ook eens iets gepost over indoor duiken hier in de buurt. Ineens kreeg ik heel veel bezoekers via Google dir zochten onderwater pijpen

Flopke zei

Ha ha ha Floris, die is leuk. En nu komen ze ook bij mij, de onderwaterpijpers. Ik voel een nieuwe blog opkomen, want zo kun je een nog veel bredere doelgroep aantrekken. (ja, ja, aan trekken.)
En CasaSpider, het siert je.