zaterdag 17 oktober 2009

...hoe je kom erachter?Ik bedoel: als seksuoloog is het duidelijk, daarvan moet je als buitenstaander toch een beetje giechelen. Of je verstrakt natuurlijk. Enfin, het gaat erom dat de slaapkenner toch een ander imago heeft. Die lijkt meer op een sigarenboer (hoewel Freud ook deze beroepsgroep aardig in een ander daglicht heeft weten te zetten). Het gaat erom dat het een beroep is zoals er zoveel zijn. Onschuldig bedoel ik. En wat je doet is dit: je staat naast mensen die op bed liggen, stelt impertinente vragen en krijgt daar nog geld voor ook.
Volgens mij ben ik mijn roeping gemist.

5 opmerkingen:

Brownie zei

Haha , gouden vondst , die titel (s) in de kantlijn. Mijn schoonouders doen dat al jaren , sinds ze met de VUT zijn , en dat is een jaar of 25 geleden , doen ze aan Beddenspecialisten -, makelaars- autoverkopers en al wat diens meer zij pesten. Kijken , kijken en niet kopen is door hun uitgevonden , OK , ze kopen zo nu en dan wel iets maar meteen is de twijfel alweer toegeslagen of ze niet liever toch dat andere .... zeer vermoeiend ook om dat in een gesprek te horen . Bedankt voor je meerdere logjes waar ik toch een zeker verband in vond.

U trouwe lezer, Kees

ps .Mooie deur ook

Flopke zei

Verband, trouwe Kees? Tussen de blogjes onderling? Of tussen mij en je schoonouders?

Uw immer onzekere Flopke

brownie zei

De blogjes onderling natuurlijk. Dat maakt mij dan weer onzeker, 3 x doorlezen of ik wel schrijf wat ik uiteindelijk bedoel.

Gelukkig dat die deur dan maar weer een vaste waarde is , of ik u niet in de ogen aankijk, daar word ik namelijk ook altijd heel onzeker van. Soort Medusaeffect.

Kees (utl)

Fausto zei

ja, die deur, daar wil ik ook wel wat over roepen. ik denk aan tocht. krijg je van die tocht niet een kramp in de nek, waar een beddenspecialist zich een versuffing aan delibreert? en de griezels. stel dat het al avond is en met de presentatie van het weerbericht nog vers in het geheugen voel je de tocht en hoor je de deur piepen. dat moet toch buitengewoon eng zijn. de inrichting van de thuiswerkplek, daar is vast wel iemand in gespecialiseerd.

Flopke zei

Ja Fausto, ik ben ook geen groot voorstander van deuren, ze kieren, blijven openstaan. Maar toch, soms zijn ze ook wel handig.
(En Brownie, welkom in het universum van Flopke.)