zondag 17 februari 2013

OveroveroveroverovermorgenIk had nog een hoop te vertellen over het SNS-gebeuren en of je al dan niet een bank moet laten vallen bijvoorbeeld. (Een stemmetje in mijn achterhoofd roept dat je dat niet moet doen, maar dat ik niet precies weet waarom, het moet iets zijn als dat de markten er onrustig van worden en dat dat vast niet goed is, onrustige markten. Maar dat als je een bank wel redt, kost het enorm veel geld, mij ook, waardoor er niet veel overblijft voor dingen die ik wel belangrijk vind en dat ik daar onrustig van word en zo.)
Maar de tijd heelt alle wonden nog voor je ze hebt afbetaald, dus de lust ontbreekt me. Dat heb ik eigenlijk altijd als ik beloof dat ik iets morgen zal doen. Het misschien wel een signaal: als ik iets beloof voor morgen, nou... vergéét het dan maar.
Ik was gister trouwens op de sportschool. Geweldige tv gezien.
Ik zou bijna zeggen: morgen meer. Maar misschien kan ik dat beter niet zeggen, wie weet...

8 opmerkingen:

gewebkijk zei

misschien kom ik morgen dan wel even kijken, maar ik beloof niks.

Anoniem zei

Hoi Flopke, ik ben geen paard, ook geen kenner, maar ben wel benieuwd naar je mening over paardenvlees. En ook over vegetarisch eten. Is paard vegetarisch of is het vlees bijvoorbeeld?

Flopke zei

Maar je kunt het gerust beloven hoor gewebkijk. En dan kun je altijd nog zien. Doe ik ook.

Flopke zei

En anoniem, wat een fijne vraag weer! Vooral het gedeelte over of je wel vlees eet als je paard eet, daarover kan ik heel diep nadenken. Ga ik doen. Kom erop terug. Morgen!

Dirkje Zevenhuizen zei

Flopke, je gaat je toch niet verlagen tot een tweede Willy Alfredo?
Roept u maar!

Anoniem zei

En de paus! Kan dat zo maar? Wat moet ik daar van denken?

Flopke zei

Nou Dirkje, het was vooral het flauwe muziekje erbij. Zie me anders maar als een Mona of Lieve Litha van het wereldnieuws.

Flopke zei

Ja, de paus... ik loop achter. Ga het zo doen. Vandaag!