zaterdag 16 november 2013

Een hobby!Ai wat ben ik blij, ik lijk wel een vent. Na de openhomeknopoperatie van mijn vorige kon ik hem met goed fatsoen doorschuiven, want ik wilde een nieuwe. Ik wilde het, hoewel ik ook bang was dat het zou tegenvallen. Misschien zou ik het amper merken, want ik had (ik moet even technisch worden) een 4 en wilde een 5s, dus het was geen volledig nieuwe telefoon. Bovendien was ik dol op mijn 4 en vond ik de 5 minder mooi.
Maar ik wilde haar, ondanks alles. En als coladrinkende ongewassen nerds hebben we haar besteld in de nacht dat ze werd gereleased.
Ze is bijna een week binnen, ik kan niet van haar afblijven, ze is prachtig!
Ik had natuurlijk ook een nieuw hoesje nodig, ik was me er al weken op aan het oriënteren, maar vond bijna niets mooi. Eentje beviel me, maar die moest ik aan haar vast plakken. (Wat een onzalig idee, een mooie telefoon stop je niet weg, een lelijke koop je niet.)
Uiteindelijk was er een hoesje dat ik mooi vond, ik bestelde hem. Maar de hoes was populair, dus op en hij zou pas over een maand geleverd kunnen worden.
Een maand is lang. De eerste kras doet pijn. Dat wilde ik niet.
Eerst probeerde ik het met mijn oude hoesje, maar die paste niet helemaal en ze gleed er makkelijk uit. Toen besloot ik er zelf maar een te maken.
En nu heb ik een hobby.

8 opmerkingen:

Karin zei

Moet je daar weer mee zien te dealen. (zo, nu ga ik proberen te bewijzen dat ik geen robot ben, ik weet dat ik daar niet goed in ben)

Flopke zei

Dat kun je. Zelfs jij kunt dat 'karin'

Flopke zei

Dat kun je. Zelfs jij kunt dat 'karin'

gewebkijk wetens en onwetenswaardigheden zei

nu nog even leren ''praten en breien'' het was maar stil hier.

Flopke zei

Vanmiddag zal ik laten zien wat ik heb zitten breien.

Anoniem zei

Lieve Flopke, je moet eens ter inspiratie kijken op de Chinese site miniinthebox.com. Een megakeuze aan iPhone-hoesjes. Maar dat is niet eerlijk: je bent net met je nieuwe hobby gestart.

Groet The Imprezzed

Flopke zei

Mijn hoesjes staan er niet tussen. Dat komt pas als ik de mijne op de markt heb gezet, dan maken zij ze na, maar dan véél goedkoper!

Flopke zei

En Imprezzed, ik durf de internationale concurrentie echt wel aan. Wat zeg ik: Come on cowards, I'll bite your head off!
(Van hun hé?)