maandag 14 oktober 2013

Openhomeknopoperatie
Ik ben nog lang niet klaar met de personeelsdag, maar er komt van alles tussen. Zoals dit: mijn iPhone is ziek. Haar homeknop is verlamd, ik heb een nephomeknop op het scherm, maar dat is toch of je met een prothese werkt. Ik had haar al een beetje afgeschreven, lonkte naar een ander, maar de wereld is hard en koud, daar moet ik niet aan meedoen en het klopt ook niet. Ik houd nog steeds van haar, ik vind haar mooi en fijn en handig. En eerlijk is eerlijk: ze was best duur alles bij elkaar.
Gister googelde ik op het probleem en ze blijkt te kunnen worden gemaakt. Ik dacht altijd dat je haar dan zeker zes weken moest missen en dat je meer dan honderd euro verder bent, maar dat valt mee. Het duurt een half uurtje en kost vijftig euro. Als het goed is, doet ze dan alles weer precies zoals ik haar opdraag.
Ze wordt helemaal opengelegd, begreep ik van een filmpje op internet. Alles wordt eruit gehaald en dan wordt de homeknop vervangen. Hier verderop zit een bedrijfje dat dat doet. Ik heb gister online een afspraak gemaakt.
Het zal vast goed gaan, ze hebben het vaker gedaan.
Om drie uur gaat mijn iPhone onder de schroevendraaier.
Na het half uurtje mag ik haar weer mee naar huis nemen om te revalideren.
Ik ben een beetje zenuwachtig.

2 opmerkingen:

Astrognoom zei

En Flopke, ben je al gerevalideerd?

Flopke zei

Ik wel, en mijn phone is ook weer in vol bedrijf.