vrijdag 29 augustus 2014

Sponsor gezocht


Dit bericht stond vanochtend in de krant: gemeente sponsort flappentap. Omdat de banken steeds minder voor geldautomaten in afgelegen gebieden  willen betalen (ze geven hun geld liever ergens anders aan uit, wat was het ook alweer?) gaat een gemeente het zelf maar doen.
Er zijn gemeenten die vuilnisbakken weghalen, tenzij de bewoners ze overnemen. Hetzelfde geldt voor boomspiegels op de openbare weg en er zijn zelfs straten waar bewoners hun eigen lantaarnpalen moeten onderhouden.
Dat is dus wat crisis inhoudt: we betalen ons blauw, maar niet meer voor de dingen die we eigenlijk zouden moeten betalen, maar voor andere dingen, waardoor we de dingen die we moeten betalen, niet meer kunnen betalen, dus dat moeten anderen dan doen.
En ik kan mezelf deze maand geen bonus geven om een nieuw jurkje van te kopen. (En ik moet morgen optreden in de regen!) Misschien is er een bank die mij kan sponsoren.

1 opmerking:

Flopke zei

Ach gewebkijk, ik voelde me een beetje doelloos worden hier, misschien heb ik mezelf wel een beetje laten ontploffen. En het twitteren lukt ook niet meer. Ik vind mezelf niet meer grappig. Zucht. Met u alles goed?