vrijdag 21 maart 2008

Te doen

Doen met Pasen
opruimen
boek ophalen (ligt al klaar)
boek kopen (eerst titel opzoeken)
twijfelen over derde boek
niet naar Cora
smurf ruilen
lezen
eten
praten
schrijven
naar de film
list bedenken
en niet naar Cora

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Het Flopke-effect!!!
Kan zo op de cover.

Flopke zei

Ja, Jacky! Zodra ik een cover heb, gaat hij erop.

Anoniem zei

Dit vind ik een innovatie, qua lijstjes: om er iets op te zetten dat niets doen vergt om het te mogen doorstrepen. Geen APK-keuring regelen, geen boodschappen doen, geen brief aan de NS, geen brief aan Vodafone, geen offerte maken: he, ik vlieg er heerlijk doorheen, en heb nu al een tevreden gevoel over de dag! Dank je, Flop! (En als jij nu 'Geen dank' terugzegt, is dat ook al weer afgehandeld.)

Flopke zei

En Siske nog 'geen dank' zeggen.
Maar je schetst het wel heel zonnig, hoor Sis. Want niet naar Cora gaan is een dagtaak, waarvan pas rond zes uur duidelijk wordt of ik het heb volbracht.

Karin zei

Ik heb een 'things not to do'-boekje gekregen. Daar kun je je 'not to do' lijstjes in schrijven. Maar dat vind ik heel ingewikkeld worden. Dan moet ik weer op mijn 'to do' lijstje zetten dat ik nog een 'not to do'-lijstje moet maken. En dan moet ik daar weer op zetten dat ik 's moet ophouden met lijstjes maken. Help!!

Flopke zei

Karin, de uitdaging waar jij voor staat is als volgt: 'geen lijstjes maken' op je niet-doen-lijstje zetten, zonder daarmee je voornemen gelijk om zeep te helpen.
Eh, laat me denken...
(Mijn foto vandaag is toepasselijk, dat bijvoorbeeld weer wel.)

Karin zei

Zeker, ik put heel veel steun uit de foto (en breek me er mijn hoofd over hoe je dat gedaan hebt!!).

Anoniem zei

de trui op de foto ken ik niet dus ik neem aan dat je tóch naar Cora bent gegaan? Dat brengt me bij de vraag: wat doe je met een not-to-do-item als het mislukt is: streep je dat dan toch door?

Flopke zei

Nee, Marina, dan laat ik het er op staan. Het schuift juist naar boven, want het is belangrijker geworden. Ik moet het morgen dan echt gaan uitvoeren.
(Maar ik ben op de goede weg. Want dit vest heb ik al een dikke week.)