woensdag 19 november 2008

Gelukkig hebben we de foto's nog



Er gebeurt hier veel achter de schermen: spannende ontwikkelingen, op alle mogelijke manieren. Ondertussen zijn hele schaduwblogs opgezet. Ik kan er allemaal niet te veel over zeggen, ook al omdat de tijd me ontbreekt. Maar goed, zwijgen zijn jullie van me gewend. Zeker omdat er ondertussen toch wel iets te zien valt. Zoals deze jeugdfoto van Flopke (en Krekel) in een tijd dat er nog gerookt mocht worden. Zelfs bij een glaasje wijn. (Zoals jullie weten pas ik me uiteindelijk altijd aan.) De foto is bewerkt door Broer. Zo is hij.
En nog een vraag aan 116 (of misschien ook wel aan 117) (ik ben de kluts geloof ik een beetje kwijt, waar was ik, wie was wie ook alweer en waarom?) Mag ik de foto gebruiken?

10 opmerkingen:

Anoniem zei

huh?? de foto de foto, welke foto?
En was ik nou 117 of 116 of ben ik gewoon judith
help waar ben ik aan begonnen....

Anoniem zei

en waarvoor zou je die dan uberhaubt willen gebruiken...

o en gefeliciteerd nog!

Anoniem zei

De Dozenman: Flopke bedoelt de foto van de gipsman en de foto op de achtergrond.

Anoniem zei

Maar dozenman...hoe weet Flopke van het bestaan van die foto dan??? Biecht op!

Flopke zei

Ja dozenman, die bedoel ik. Ik heb de site natuurlijk gezien. Die is aan mij geopenbaard. Maar ik weet ook niet wie nu wat daarop. Maar ik wil hem hier wel zetten.

Flopke zei

En 117 t/m 116/judith, dank je.

Flopke zei

(Ooooh, ik ben gewoon flopke, ter herkennen aan de ring.)

Anoniem zei

fuck dit gaat nog moeite kosten ook qua nadenkerij
Welke site? Bedoelen ze nou mijn eigen huisentuinblog wat opeens schaduwblog genoemd wordt (vrij denigrerend trouwens, maar dat terzijde en echt ermee zitten doe ik ook niet maar wel degelijk vermeldenswaardig). Blijft feit ik toch de toestemminggevende partij ben en natuurlijk geef ik die. Datdanweerwel.

Flopke zei

Wat is je e-mailadres dozenman? Ik heb die site van je niet gevonden. Ik kan alles uitleggen, maar onder vier toetsen. (Adres/site kun je ook mailen naar flopke@planet.nl) Ik begin het namelijk langzaamaan te begrijpen.

Anoniem zei

HA
dozenman aan zet.
ben benieuwd.