donderdag 13 november 2008

Seks en de kredietcrisis: het juiste antwoord

Om nog even terug te komen op de kwestie 'Seks en de kredietcrisis'. Gister googlede iemand op de zoektermen 'kredietcrisis' en 'seks' en kwam uiteraard hier op mijn blog terecht. Toen ben ik zelf ook gaan kijken wat er op het internet verder over gezegd wordt en moet nu constateren dat ik er helemaal naast zat. Beurshandelaren hebben door de kredietcrisis veel meer behoefte aan seks. Ook hebben ze een toenemende behoefte aan drugs en rock 'n roll. In de bovenstaande grafiek wordt de situatie daarom beter weergegeven.
Waarom iemand deze zoekvraag stelt, is me een raadsel. Misschien om een verklaring te vinden voor het gegeven dat hij deze dagen een aanhoudende behoefte heeft om zijn vrouw en alle dames van het kantoor en op de beursvloer te betrekken. Of - die mogelijkheid moet ik niet uit het oog verliezen natuurlijk - een beduidend toegenomen behoefte heeft aan herenliefde en zelfs onrustig wordt als de krant in de bus valt, want oei, die krantenboy. (Of deze vraag door een vrouw gesteld kan worden, weet ik niet. Want of de behoefte aan seks bij dames ook stijgt, kon ik uit de berichten niet opmaken. Maar wat weet ik ervan? Ik had het al eerder mis.)
Het is nu aan mij om de cijfers te verklaren. Men is op zoek naar vergetelheid, lijkt zich als eerste verklaring op te dringen, maar dat is te makkelijk.
Ik zal er eens diep over nadenken.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Vergetelheid? Het ligt mogelijk te voor de hand om over projectie te spreken. Edoch, ik vermoed dat seks en vergetelheid ook redelijk essay waardig is. Vroeguh, toen we nog naar vergetelheid zochten..

Inmiddels wordt er over het werkelijke topic vaker gepubliceerd, het was een leuk idee om het in google te gooien.

Flopke zei

Tja Menno, daar heb je natuurlijk een punt. Dus feitelijk zeg je dat het ook een verklaring is. Ik voeg hem dan toch maar toe aan mijn lijstje dat toch al aardig lang begint te worden.

Anoniem zei

Tja, ik hoor dat mijn Zuidas-collega's in de nieuwe Bosbank daar aan de overkant van de snelweg A10 regelmatig met de handen over elkaar zitten. En ik denk dat als mannen zich vervelen waarschijnlijker geneigd zijn aan meer opwindende zaken te denken. En als de eigen partner niet meteen voorhanden is, dan is pikanter materiaal voor inspriratie slechts in een paar muisklikken op de eigen werkcomputer te bereiken. Zo snap ik de verschillende lijnen in die grafiek wel. Misschien komt er wel een nieuw geboortegolfje....

The Imprezzed

Flopke zei

Ha ha ha, en dan is zo'n kantoortuin toch een lastige werkomgeving.