dinsdag 24 november 2009

de boodschap,

Ze schreven een officiële brief om de afspraak te bevestigden. Beveiligingsadviseur R. van der Klooster zou langskomen. Daaraan voegden ze gelijk toe dat hij een verklaring van betrouwbaarheid van de politie had, net als alle andere adviseurs en dat ook hij zich deugdelijk kon legitimeren.
Pietervrouw was aan de telefoon al opgevallen dat ze benadrukken hoe betrouwbaar en legitiem ze zijn. Ze werd er een beetje achterdochtig van.
De brief stemde mij niet hoopvol. Er stond bijvoorbeeld niets in over dat de afspraak in het restaurant zou zijn. Voor zover ik het begreep zouden ze bij mij thuis komen. En ze wilden dat mijn eventuele partner erbij zou zijn.
Daarop schreef ik een mail terug...

6 opmerkingen:

De Quall (De Kwall) zei

Het viel mij wel op, dat gisteren de deur nog open stond, achter u, en nu dicht! Duss...

Marco G zei

Wij stellen de belangstelling die u onze organisatie geeft bijzonder op prijs. Ook via deze leuke en bijzondere weg laten wij graag weten reikhalzend naar een ontmoeting met u uit te kijken. Veiligheid, daar staan we per slot van rekening voor! Iedereen wil toch dat morgen alles er nog staat..

Flopke zei

Ja, DeQuall, daar heb je een punt. Eh...

Flopke zei

Marco G, nu ik u toch spreek, waarom komt u aan huis, terwijl ik elders met u heb afgesproken? Enfin, u heeft mijn mail gelezen. Ik publiceer hem hier morgen of zo.

Marco G zei

Oh, maar beste mevrouw Flopke, aan de deugdelijkheid en goede bedoelingen van mij, of aan die van meneer Van der Klooster, hoeft geenszins getwijfeld te worden. Voor de duidelijkeid; meneer Van der Klooster is buitengewoon betrouwbaar en ik mag u meedelen dat hij en ik buiten de aktiviteiten van Totaal Beveiligingen om ook nauwe en warme banden met elkaar onderhouden. Tijdens de afspraak zal meneer Van der Klooster daar natuurlijk alles over willen vertellen. Meneer Klooster heeft overigens ook een goede camera bij zich.

Flopke zei

Ik twijfel er niet aan als u zegt dat u het goed met elkaar kunt vinden. Integendeel, het doet me deugt. Er is al genoeg ruzie op de wereld.