dinsdag 17 november 2009

Schaduwnotulen 2009

We gaan straks weer turbovergaderen aan het eind van de week, twee dagen achtereen rond de vergadertafel. Misschien ga ik wel weer schaduwnotulen maken. Kan ik de kleine drama's in het vergaderwezen uitvergroten. Zo deed ik het de vorige keer ook, weten jullie dat nog? Toen beschreef ik de Kwestie van het Bitterballentekort. Zo'n fijne anekdote was het, dat ik er een reeks stijloefeningen mee heb gemaakt. Inspiratie haal je uit de kleine hoekjes van het leven. Maar voor ik nu te erg uit de spreekwoordelijke bocht vlieg, ga ik nu weer even mijn eigen ding doen.
(En nu we toch in het schaduwgebeuren zitten, een spookie Flopke.)

2 opmerkingen:

De Quall (De Kwall) zei

De Bitterballenkwestie is mij geheel onbekend, wel uw door merg en been gierende schreeuw van "NEEEE" als ik op Twitter de gordijnen weer dicht doe omdat ik nu eenmaal niet de ganschen dag kan Twitteren.

Zelf had ik ooit verkering met Anneke. Anneke Dootes heet ze! Je begrijpt dat na verloop van tijd we het niet alleen bij zoenen lieten en ik haar 'Anekdote' noemde.

Ze gaf me toen een verschrikkelijke lel in mijn gezicht waardoor ik nog een tic aan over heb gehouden, die, zo zei de dokter me eens, niet (meer) te verhelpen is.

Als ik u dan ook zo lees, dan denk ik even terug aan Anneke, en begint het harder te tikken bij me...

Tsja, ook hier moet ik zeggen dat ik weer of lijn ga! Maar ik kom weer terug!

Dag Flopke, tot de volgende keer!

Ik heb jouw website al gelinkt op mijn b-l-o-g !

Flopke zei

Ik heb de schaduwnotulen gelabeld, voor het geval u mocht willen weten hoe het zat met de bitterballen. En hoe het afloopt als je de notulen zingt.
Verder is het geenszins mijn bedoeling u tikken te bezorgen.
Ik ben Anneke niet. Ik sla niet. Niet hard in ieder geval.
En een link, wat fijn!