maandag 20 oktober 2008

Seks en de kredietcrisis

Ik heb het mezelf weer eens niet gemakkelijk gemaakt, want wat is de link tussen seks en de kredietcrisis? In het optimistische geval kan seks worden ingezet om het hoofd even van de problemen af te leiden. Maar alles bij elkaar denk ik niet dat de kredietcrisis een grote impuls zal geven aan het seksuele leven van ieder die erbij betrokken is.
Zo is Bos domweg niet veel thuis deze dagen.
En het ING-bestuur krijgt geen bonus dit jaar. (Een gedachte die ik trouwens kan volgen. Vergelijk dat eens met het stempeltje dat je vroeger in je schriftje kreeg als je netjes geschreven had. Het systeem zal mogelijk aan inflatie onderhevig zijn geweest en misschien kreeg je later ook wel een stempeltje als je niet slordig geschreven had. Maar als je je lesje niet af had en je had je schriftje in het water laten vallen, dan kreeg je geen stempeltje. En de juf legde dat niet eens uit.)
Maar goed, dit heeft niets met seks te maken . Hooguit dat de ING-bestuurders nu moeten bezuinigen. En tenzij vrouw, minnares en dames van lichte zeden het allemaal bijzonder sportief opvatten en iets extra's willen doen, vrees ik dat ik toch moet concluderen: hoe lager de koersen, hoe kariger de seks.

4 opmerkingen:

Karin zei

Dit terwijl zich laat raden wat er gebeurt met de behoefte aan seks, bij mannen wiens macht tanende is.

Flopke zei

Dat weet ik dus niet, Karin. Ik kan me twee scenario's voorstellen. Ofwel het neemt af. Of het neemt toe, maar verandert van karakter. (Dit onder het mom van: als de beurs dan niet wil gehoorzamen, dan jij wel, kreng!)

Anoniem zei

is het inzetten, aanwenden of geen van beide? die seks bedoel ik.

en met die grote impuls moeten we het als lezer doen? valt een beetje tegen.. ik zeg: hup, gooi er een paar stijlfiguren van queneau tegenaan. dat kun je best.

Flopke zei

Tja, ik kan het misschien wel, maar dit is toch ook een oefening in oppervlakkigheid. Ik doe mijn best, in wat dan ook, beste Menno.